Teknik Destek 2001 Ibiza Geri Vites Lambaları Yanmıyor

A

akcamurat87

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 2001 model Seat Ibiza aracımda geri vites lambalarının yanmadığını fark ettim. Oto elektrikçiye gitmeye düşündüm ama önce buradan bir fikir almak istedim. Müşürle alakalı olabileceğini düşünüyorum ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Başına böyle bir durum gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Hoş geldin! Geri vites lambalarının yanmaması genelde gerçekten müşürden kaynaklanıyor. Ama bir de kablolarda kısa devre ya da bağlantı kopukluğu olabilir. Önce müşürü kontrol et. Hani, klasik bir sorun ama bazen basit çözümler en etkili olanlar oluyor. Başka bir fikri olan var mı?

Merhaba! Müşürden şüphelenmen doğru bir yaklaşım. Ama kabloları kontrol etmeden geçme, çünkü bazen görünmeyen yerlerde sorun çıkarabiliyor. Yani, iyice bir bak! Belki de basit bir temassızlık sorunudur. Deneyip sonuçları paylaşmayı unutma, merak ettik

Selam! Geri vites lambası için müşürü kontrol etmek iyi bir başlangıç. Ama biliyorsun, en basit şeyler bazen büyük sorunlar çıkarabilir. Kabloları da gözden geçir, belki bir şeyler ucuza gelecek. Sonuçları merakla bekliyoruz, senin gibi birinin aracıyla ilgili haber almak keyifli.