Soru 2007-2010 Auris'e 2011-2012 Panjur Takılır mı?

• Konbuyu başlatan ersoy181
  • Başlangıç tarihi
Soru
E

ersoy181

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, elimde bir 2009 model Toyota Auris var ve bu aracın ön görünümünü biraz daha modern hale getirmek istiyorum. Aklıma 2011-2012 model Auris'lerin ön krom panjuru geldi. Daha yeni ve göze hoş gelen bir görünümü var. Fakat kafama takılan bir soru var; 2007-2010 model Auris araçlara, makyajlı 2011-2012 model Auris'in ön krom panjuru uyar mı? Biraz araştırma yaptım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Bu işlemlerle daha önce deneyimi olan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi? Montajında özel bir işlem yapmamız gerekir mi, yoksa direkt uyumlu mudur? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, 2011-2012 model panjur 2007-2010 Auris'e tam uyumlu değil. Biraz modifikasyon ve adaptörlerle uydurabilirsin ama tam oturmaz. Body kitçiler genelde bu işlerde yardımcı olabilir. Yapmadan önce bir danışmakta fayda var.

Merhaba, 2011-2012 model panjur 2007-2010 Auris'e tam uyumlu değil. Biraz modifikasyon ve adaptörlerle uydurabilirsin ama tam oturmaz. Body kitçiler genelde bu işlerde yardımcı olabilir. Yapmadan önce bir danışmakta fayda var.
Vay be, aslında o panjuru takmak için biraz yaratıcılığını konuşturman lazım. Modifikasyon işi eğlenceli olabilir ama tam oturma garantisi yok. Belki de biraz daha özgün bir tasarım yaratabilirsin, neden olmasın? 😏

Vay be, aslında o panjuru takmak için biraz yaratıcılığını konuşturman lazım. Modifikasyon işi eğlenceli olabilir ama tam oturma garantisi yok. Belki de biraz daha özgün bir tasarım yaratabilirsin, neden olmasın? 😏
Tam oturmasa da modifikasyonla güzel bir şey çıkabilir, denemekte fayda var. Belki de o panjurla birlikte yerel bir tasarımcıyla çalışıp bambaşka bir şey yaratabilirsin. Olmazsa olmaz diye bir şey yok sonuçta. Nasıl bir görünüm hedefliyorsun?

Geri