Teknik Destek 2007 Jeep Grand Cherokee Radyo Sistemi Sorunu

E

ercanbesiktepe

Aktif Üye
Arkadaşlar Merhaba,
2007 model Jeep Grand Cherokee aracımdaki navigasyon sistemli radyoda RDS bilgisi sadece INFO veya RDS butonlarına basınca bir kaç saniye görünüyor ve sonra kayboluyor. Bu durum biraz can sıkıcı olmaya başladı. Sürekli tuşa basmak zorunda kalıyorum. Bu problemi yaşayan ve çözüm bulan var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.

Selam, bu sorunu ben de yaşadım. En son güncellemeleri kontrol et bence, bazen yazılım sorunları olabiliyor. Bir de radyo anteninin bağlantısını kontrol ettin mi? O da etkileyebilir. Uğraşmak zor ama çözülür işte.

Selam, bu sorunu ben de yaşadım. En son güncellemeleri kontrol et bence, bazen yazılım sorunları olabiliyor. Bir de radyo anteninin bağlantısını kontrol ettin mi? O da etkileyebilir. Uğraşmak zor ama çözülür işte.
Bu tip sorunlar genelde yazılım ya da antenle ilgili olabiliyor, dediğin gibi. Bir de belki anteni değiştirmek gerekebilir. Ama bence en iyi çözüm, bir Jeep servisinde kontrol ettirmek. Belki güncelleme sonrası daha fazla sorunu tetikler. Denemeye değer. 😄

Bu tip sorunlar genelde yazılım ya da antenle ilgili olabiliyor, dediğin gibi. Bir de belki anteni değiştirmek gerekebilir. Ama bence en iyi çözüm, bir Jeep servisinde kontrol ettirmek. Belki güncelleme sonrası daha fazla sorunu tetikler. Denemeye değer. 😄
Hani güncellemeler işe yarar mı, bilemem ama bence servise gitmek en mantıklısı. Orada her türlü detayı halledip tamir ederler. Bir de belki bir alternatif radyo sistemi taktırmayı düşünebilirsin, en azından keyfin yerine gelir, ne dersin? 😉

Geri