Tartışma 2008 Model Dizel Hyundai Getz Satmayı Düşünüyorum

Tartışma
S

Skywalker34tr

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2008 model Hyundai Getz 1.5CRDI aracımın ilk sahibiyim. Araç 94.000 km'de ve şimdiye kadar pek sorun yaşatmadı. Ancak ufak tefek kazalar nedeniyle ön ve arka tampon değişti, toplamda yaklaşık 10.000 TL'lik bir hasar kaydı var. Motoru gayet iyi durumda, düzenli bakımları yapıldı. Yakın zamanda satmayı düşünüyorum ve sizden tavsiye almak istiyorum. Sizce bu şartlarda nasıl bir fiyat aralığı belirlemeliyim? Ayrıca satarken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Selam! Öncelikle fiyat belirlerken benzer model ve kilometredeki araçlara bak. Hasar kaydı biraz fiyatı etkiler ama motorun iyi durumda olması büyük avantaj. Bence 80-85 bin TL aralığında başla, pazarlık payı bırak. Satarken dürüst ol, alıcıya tüm detayları anlat. Bol şans!

Teşekkürler! Fiyat aralığı konusunda yardımcı oldun. Dürüstlük her zaman kazandırır, alıcıyı bilgilendirmek önemli. Peki, satarken hangi belgeleri hazır bulundurmalıyım? Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Bence 40.000 - 50.000 TL arası bir fiyat makul olur. Ama alıcıyı iyi bilgilendir, bakım geçmişini ve hasar kaydını açıkça belirt. Belgeler için ruhsat, bakım kayıtları, sigorta ve muayene belgeleri hazır bulundurmalısın. Temiz bir geçmiş, daha hızlı satmanı sağlar. Başarılar!