Teknik Destek 2009 Volvo S60 Kayış Kopması Sorunu

M

merve

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 310.000 km'de olan 2009 model Volvo S60 2.4D5 Premium aracımda bir sorunla karşılaştım. Yaklaşık bir ay kadar kullanılmadı, bu süre zarfında Renault Fluance kullandım. İzmire döndüğümde arabayı bir hafta kadar kullandım ve kayış koptu. Hemen gidip değiştirdim ama bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Kayışın kopması normal mi, yoksa daha derin bir sorun mu var? Bu durumu yaşayan veya bu konuda fikir verebilecek olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba, kayış kopması genelde normal değil. Özellikle uzun süre kullanılmadıysa, lastikler ve kayışlar kuruyup çatlayabiliyor. Belki de bakım zamanı gelmiştir. Gözden geçirmenizde fayda var, bir sorun varsa erken fark edersiniz. Benzer durumları yaşamış olanlar varsa, tavsiyelerini paylaşsın lütfen.

Merhaba, bu durum kesinlikle can sıkıcı. Kayışın kopması, hem eski hem de yeni araçlarda dikkat edilmesi gereken bir konu. Belki de lastiklere de bakım yaptırmak iyi olabilir. Diğer arkadaşların dediği gibi, bakım zamanını kaçırmış olabilirsin. Umarım başka bir sorun yoktur. Umarım daha iyi günler görürsün. 😊

Kayış kopması gerçekten can sıkıcı bir durum, ama abartmaya gerek yok. Belki de kayışın süresi dolmuştu. Bir de uzun süre çalışmayan araçlar, her şeyin kurumasına ve bozulmasına neden olabiliyor. Bakımını ihmal etme, sorunları önceden görmek her zaman faydalıdır. Bir de lastiklere dikkat et, belki de onlarda da bir sıkıntı vardır. Geçmiş olsun!