Soru 2010 Audi A5 Cabrio 2.0TFSİ Alınır mı?

Soru
A

aturkcapar

Üye
Merhabalar arkadaşlar, Kuzey Kıbrıs'ta yaşıyorum ve ilk arabamı buradan almaya karar verdim. İlk başta BMW F30 bakıyordum ama baktığım araçlarda üfleme sorunları gördüm. Şimdi ise 2010 model bir Audi A5 Cabrio 2.0TFSİ'ye yöneldim. Bu aracı önerir misiniz? Genel olarak bu modelden memnun olan var mı? Performansı, yakıt tüketimi, bakım maliyetleri hakkında bilgi verebilecek biri olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

A5 Cabrio, güzel tercih. Performansı fena değil ama yakıt tüketimi biraz can sıkıcı olabilir. Bakım maliyetleri de yüksek. Ama keyfi bir başka, cabrio olunca rüzgarı hissetmek de cabası. Deneyimleyenler mutlaka yorum yapar, bakalım.

A5 Cabrio, güzel tercih. Performansı fena değil ama yakıt tüketimi biraz can sıkıcı olabilir. Bakım maliyetleri de yüksek. Ama keyfi bir başka, cabrio olunca rüzgarı hissetmek de cabası. Deneyimleyenler mutlaka yorum yapar, bakalım.
A5 Cabrio, gerçekten güzel bir seçim. Ama dikkat et, motor performansı iyi ama yakıt canavarı olabilir. Özellikle uzun yolda yapacağın süreklilikte. Bakım da masraflı, ama rüzgarı hissetmek, açık havada sürmek başka bir keyif. Denemeden bilemezsin, belki de sabaha kadar sürmek isteyeceksin. 😉