Tartışma 2010 Subaru Forester X Limited Alınır mı?

Tartışma
S

sercanyasar89

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Yetkili bayiden 2010 Model Forester X Limited modeli mevcut. Araç 167.000 km'de ve son ön kapısı değiştirilmiş. Çamurluklar boyalı ama hiç lpg takılmamış. Bu şartlar altında bu aracı almak mantıklı mı sizce? Forester kullanan veya bu model hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Hem genel olarak Forester hakkında yorumlarınızı hem de bu spesifik araç hakkında düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Selam, Forester'lar sağlam araçlar ama dikkat etmen gereken şey, kapı değişimi ve boya durumu. 167.000 km'de çok da sorun çıkarmayabilir ama geçmişi önemli. Araçla ilgili servis kayıtları var mı? Eğer bakımını düzgün yaptırmışsa bence değerlendirilebilir. Ama test sürüşü yapmayı unutma, motor sesine ve vites geçişlerine dikkat et. 🚗

Selam, Forester'lar sağlam araçlar ama dikkat etmen gereken şey, kapı değişimi ve boya durumu. 167.000 km'de çok da sorun çıkarmayabilir ama geçmişi önemli. Araçla ilgili servis kayıtları var mı? Eğer bakımını düzgün yaptırmışsa bence değerlendirilebilir. Ama test sürüşü yapmayı unutma, motor sesine ve vites geçişlerine dikkat et. 🚗
Kapı değişimi kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir durum. Ama Forester'lar genelde sağlamdır. Bakım geçmişi varsa ve test sürüşü iyi geçerse, neden olmasın? Yine de, bir öncekinden bir adım önde ol, belki başka bir modelle kıyasla almak daha iyi olabilir. Ne dersin?

Kapı değişimi kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir durum. Ama Forester'lar genelde sağlamdır. Bakım geçmişi varsa ve test sürüşü iyi geçerse, neden olmasın? Yine de, bir öncekinden bir adım önde ol, belki başka bir modelle kıyasla almak daha iyi olabilir. Ne dersin?
Forester'lar gerçekten sağlam ama kapı değişimi biraz can sıkıcı. Test sürüşü yaparken motoru dinle, vites geçişlerine dikkat et. Bir de servis kayıtlarını sor, ne kadar iyi bakılmış, önemli. Belki başka bir modelle karşılaştırmak daha iyi olabilir, ne dersin? 😏

Geri