Tartışma 2011 Fiesta'ya Uygun Multimedya Ekran Önerileri

Tartışma
O

OziWanKenobi

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2011 model Ford Fiesta'ma uygun fiyatlı bir multimedya ekranı taktırmak istiyorum. Bluetooth desteği ve araca katacağı hava benim için önemli. Araştırdım ama kafam çok karışık, uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün bulmakta zorlanıyorum. Bu konuyla ilgili deneyimi olan ya da önerisi olan var mı? Hangi markalar tercih edilmeli, nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selam, Fiesta için uygun fiyatlı ve kaliteli bir multimedya ekranı arıyorsan, Pioneer ve Kenwood iyi seçenekler. Bluetooth desteği var ama ekran boyutuna dikkat etmelisin. Ayrıca, kullanıcı yorumlarını da gözden geçir bence, çok faydalı oluyor. Hangi özelliklerin senin için öncelikli?

Pioneer ve Kenwood güzel seçimler ama ayrıca Sony de fena değil. Ekran boyutu dışında, ses kalitesine de dikkat et. Eğer video izlemek gibi bir niyetin varsa, çözünürlük önemli. Kullanıcı yorumları işin yarısını hallediyor ama senin beklentilerin neler? 🤔

Aynen katılıyorum, Sony de iyi bir alternatif. Benim için ses kalitesi önemliydi, o yüzden biraz daha pahalı olanları tercih ettim. Hangi özellikleri arıyorsan ona göre yönel, ayrıca kurulum için iyi bir yer bulmak da şart. Unutma, ekranın boyutu ve çözünürlüğü yolculuk keyfini artırıyor. Sen neler düşündün?