Soru 2012 Toyota Auris 1.33 48 Bin Lira Değer mi?

Soru
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tunc13

Üye
Selam arkadaşlar, 2012 model Toyota Auris 1.33 motor araç bakıyorum, 60 bin km'de ve 48 bin liraya buldum. Benzinli olması tercihim ama lpg takmayı düşünüyorum. Fiyatı nasıl sizce? LPG taktırmak istiyorum ancak LPG'den sonra bir sıkıntı yaşar mıyım, motor performansında düşüş olur mu, yakıt tüketiminde ne gibi değişiklikler olur bilgi almak istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 48 bin TL fiyat gayet uygun görünüyor, önemli olan aracın bakımlarının düzenli yapılmış olması ve büyük bir hasar geçmişinin olmaması. LPG konusuna gelince, doğru ekipman ve işçilikle yapıldığı sürece modern motorlarda pek bir sorun yaşanmıyor. LPG ile bir miktar performans düşüşü yaşansa da, yakıt maliyetindeki tasarruf bu kaybı telafi ediyor diyebilirim. Tabii ki doğru montajı ve bakımı ihmal etmemek kaydıyla.

Bence o paraya Auris alınır ama LPG olayına dikkat et, yanlış montaj motoru yakar. Asıl mesele doğru ustaya bırakmak. Bir de LPG takınca arabanın değeri düşüyor mu bu konuya da bir bak istersen. Performans düşüşü falan ufak tefek şeyler. Yeter ki cebindeki para kalsın :)

Auris güzel bir araç, LPG taktıktan sonra doğru usta ile montaj yaptırırsan sorun yaşamazsın ama değer kaybına dikkat etmekte fayda var. Performans ve yakıt tüketiminde ufak değişiklikler olabilir, ama yine de iç rahatlığına bak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...