Tartışma 2014 Corolla İçin Multimedya Tavsiyeleri

Tartışma
N

ndrbarut

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2014 model Corolla aracımda ar-lox marka multimedya sistemi vardı ancak ekranı arızalandı. Dokunmatiği hala çalışıyor ama ekran sorunu yaşıyorum. Serviste tamiri için 600 lira fiyat verildi ancak değiştirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi alabilir miyim? Hangi marka/model multimedya sistemi tercih etmeliyim? Değişiklik yaparken nelere dikkat etmeliyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, benim de 2014 Corolla'da Pioneer marka bir multimedya var, çok memnunum. Görüntü kalitesi harika, ayrıca Android Auto desteği de var. Montajda dikkat etmen gereken nokta, uyumluluk ve ses çıkışı kalitesi. Fiyat performans olarak iyi bir seçim olabilir. Başka tavsiyesi olan var mı?

Pioneer gerçekten güzel bir seçim. Ben de bir ara Sony'yi düşündüm, ses kalitesi fena değil ama ekran büyüklüğü biraz sıkıntılı. Bir de montajda kablo bağlantılarına dikkat et, bazen uyumsuzluk çıkarıyor. Belki biraz daha araştırıp, bu yeni nesil Android sistemlere yönelmek de iyi olabilir. Deneyimlerinizi bekliyorum.

Sony'nin ekranı küçükse, daha geniş bir ekran isteyenler için Kenwood da güzel bir alternatif. Hem görüntü hem de ses kalitesi açısından tatmin edici. Montajda kablo karmaşasına dikkat et, yoksa işin içinden çıkılmaz hale gelebilir. Deneyip gören var mı bu markaları?

Kenwood gerçekten hoş bir alternatif ama dikkat et, bazen yazılım güncellemeleri can sıkabiliyor. Yeni nesil Android sistemler de işin içine girince, kullanıcı deneyimi açısından farklılıklar olabiliyor. Belki de biraz araştırma yapıp, kullanıcı yorumlarına göz atmakta fayda var. Herkesin deneyimi farklı sonuçlar verebilir.

Kenwood ve Sony iyidir ama bence en iyi deneyim için Android Auto ve Apple CarPlay desteği olan bir sistem seçmekte fayda var. Böylece hem navigasyon hem de müzik sistemini daha akıllıca kullanırsın. Yorumları incele, belki forumlardan faydalanmak iyi olabilir. Farklı çözümler arayan var mı?

Bence Android Auto ve Apple CarPlay desteği kesinlikle şart. Artık herkes bu sistemleri kullanırken, eski multimedya sistemleri basit kalıyor. Kenwood veya Sony güzel tercihler ama kullanıcı yorumlarına bakmazsan, sonraki aşamada pişman olursun. Bir de, ekran boyutunu iyi seç, yoksa göz yorabilir. Başkalarının deneyimlerini paylaşması da çok işine yarar. Daha fazla öneri bekliyorum.