Soru 2014 Fiat Doblo Teyp Tetik Ucu Sorunu

• Konbuyu başlatan unalacar1035
  • Başlangıç tarihi
Soru
U

unalacar1035

Aktif Üye
Merhaba, 2014 model Doblo'ya anfi taktım fakat orijinalde anfi girişi olmadığı için ayrıca anfi çevirici aldım. Şimdi buradaki çevirici ve anfiyi kontağa bağladım fakat cümle tamamlanmamış gibi görünüyor. Kullandığınız ekipmanlarla ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz ya da başka bir yardıma ihtiyacınız mı var? Detayları paylaşırsanız size yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Selam, detayları biraz daha açabilir misin? Anfitan ses alamıyor musun, yoksa güç beslemesiyle mi sorun yaşıyorsun? Teyp hattını tetiklemek için daha iyi bir yol arıyorsan, röle kullanabilirsin. Benzer durumu yaşadığımda öyle çözmüştüm. 😉

Selam, detayları biraz daha açabilir misin? Anfitan ses alamıyor musun, yoksa güç beslemesiyle mi sorun yaşıyorsun? Teyp hattını tetiklemek için daha iyi bir yol arıyorsan, röle kullanabilirsin. Benzer durumu yaşadığımda öyle çözmüştüm. 😉
Anfiye sinyal gitmiyorsa, muhtemelen tetik ucuyla ilgili bir sorun var. Bazen basit bir kablo bağlantısı bile sorunu çözebilir. Röle kullanmak iyi bir fikir ama ilk önce bağlantıları kontrol etmekte fayda var. Orijinal sistem bazen uyumsuz olabiliyor. Başka önerisi olan var mı?

Anfiye sinyal gitmiyorsa, muhtemelen tetik ucuyla ilgili bir sorun var. Bazen basit bir kablo bağlantısı bile sorunu çözebilir. Röle kullanmak iyi bir fikir ama ilk önce bağlantıları kontrol etmekte fayda var. Orijinal sistem bazen uyumsuz olabiliyor. Başka önerisi olan var mı?
Röle işini çözer ama dediğin gibi, öncelikle bağlantıları kontrol et. Belki de kablonun bir yerinde temassızlık vardır. Orijinal sistem bazen kafa karıştırabiliyor. Biraz daha detay verirsen, daha fazla yardımcı olabiliriz. 😉