Teknik Destek 2017 Auris'te Garip Bir Problem Var

B

bilirriza8

Üye
Arkadaşlar merhaba, 2017 model bir Auris sahibiyim. Şubat ayında aldım, şu an 9500 km'de 1.33 Life modeli. Araçta bazı sorunlar yaşıyorum ama tam ne olduğunu anlayamadım. Belirli bir hızda giderken araçta hafif bir titreme hissediyorum, sanki lastiklerde bir sorun var gibi. Ayrıca, bazı durumlarda motordan garip bir ses geliyor. Bu sorunlar yeni bir araçta başıma geldiği için biraz endişeliyim. Benzer sorunları yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, bu titreme lastik balansından veya rot ayarından kaynaklanabilir. Hatta yeni lastiklerdeki bir sorun da olabilir. Ses ise motor destekleme payı ile alakalı olabilir. Bir ustaya göstermekte fayda var. 9500 km'de bu tür sorunlar olmaması lazım. Araç yeni sonuçta, ben olsam hemen kontrol ettirirdim.

Merhaba, bu titreme lastik balansından veya rot ayarından kaynaklanabilir. Hatta yeni lastiklerdeki bir sorun da olabilir. Ses ise motor destekleme payı ile alakalı olabilir. Bir ustaya göstermekte fayda var. 9500 km'de bu tür sorunlar olmaması lazım. Araç yeni sonuçta, ben olsam hemen kontrol ettirirdim.
Hafif titreme gerçekten lastiklerden kaynaklanıyorsa, balans ayarı şart. Ama ses motorun bir şeylerden etkileniyor olabilir. Bir uzmanla görüşmek her zaman en iyisi. Genç yaşta sorun yaşamak can sıkıcı, umarım en kısa zamanda çözülür. Araç bakımı da önemli, ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlar yaşamamak için dikkat et derim.