Soru 2017 Ford Focus USB Sorunu Yardım!

• Konbuyu başlatan celikcelik82
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

celikcelik82

Aktif Üye
2017 model Ford Focus aracımda USB sorunu yaşıyorum. Arabayı kullandıktan sonra müzik dinlemek için USB takıyorum ancak araç müziği oynatmıyor. Sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Belki USB formatıyla veya bağlantı düğmesiyle alakalı bir sorun olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!

Selam, USB formatı FAT32 olmalı belki sorun bundan kaynaklanıyordur. Bir de farklı bir USB ile dene, bazen USB'nin kendisi de bozuk olabiliyor. Umarım çözülür 🙏

Selam, USB formatı FAT32 olmalı belki sorun bundan kaynaklanıyordur. Bir de farklı bir USB ile dene, bazen USB'nin kendisi de bozuk olabiliyor. Umarım çözülür 🙏
USB formatıyla ilgili bir sorun mu var bilemem ama bazen arabadaki sistem güncellenmediği için de böyle takılmalar olabiliyor. Araç yazılımını güncellemeyi deneyebilirsin. Belki de bir sihirli dokunuş olur 😉

USB formatıyla ilgili bir sorun mu var bilemem ama bazen arabadaki sistem güncellenmediği için de böyle takılmalar olabiliyor. Araç yazılımını güncellemeyi deneyebilirsin. Belki de bir sihirli dokunuş olur 😉
USB formatı gerçekten önemli, FAT32 dışında başka formatlar çalışmayabilir. Bir de bazen kablo bağlantısı da sorun çıkarabiliyor, kablonu gözden geçirmekte fayda var. Ayrıca, araç güncellemelerini de unutma, bazen bu küçük şeyler büyük sorunları çözüyor. Denedikten sonra sonuçları yazmayı unutma. 😎