Teknik Destek 2018 Honda Civic Eco Yakıt Tüketimi Sorunu

P

parlakvepas

Üye
Selamlar, ben 2018 model Honda Civic Executive Eco sahibiyim ve aracımı Samsun Kamer Honda'dan aldım. Ancak, alırken fark ettim ki ortalama tüketim verisi bir türlü gösterilemiyor. Farklı modlarda denedim ama sonuç aynı. Bu durumla karşılaşan başka arkadaşlar var mı? Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Yardımcı olabilecek bir çözüm ya da önerisi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, benzer bir sorunla karşılaşan birini tanıyorum. Çözüm için sistemi resetlemeyi deneyebilirsin, bazen yazılımsal bir hata olabiliyor. Eğer devam ediyorsa servise gidip yazılım güncellemesi yaptırman gerekebilir. Umarım kısa sürede çözülür. 👍

Merhaba, benzer bir sorunla karşılaşan birini tanıyorum. Çözüm için sistemi resetlemeyi deneyebilirsin, bazen yazılımsal bir hata olabiliyor. Eğer devam ediyorsa servise gidip yazılım güncellemesi yaptırman gerekebilir. Umarım kısa sürede çözülür. 👍
Merhaba, sistem reseti bazen işe yarar ama bu sorun belki daha derin bir şeydir. Belki de yakıt ölçüm sensöründe bir sıkıntı vardır. Bunu kontrol ettirmen iyi olabilir. Sonuçta veriler doğru değilse yakıt tüketimini nasıl takip edeceksin ki? 😊

Merhaba, sistem reseti bazen işe yarar ama bu sorun belki daha derin bir şeydir. Belki de yakıt ölçüm sensöründe bir sıkıntı vardır. Bunu kontrol ettirmen iyi olabilir. Sonuçta veriler doğru değilse yakıt tüketimini nasıl takip edeceksin ki? 😊
Kesinlikle, yakıt ölçüm sensörü sorunları çoğu zaman gözden kaçabiliyor. Bence serviste bir kontrol ettir, sistem reseti yapınca bazen geçici çözümler ortaya çıkıyor. Ama bu tip sorunlar ilerleyince can sıkıcı olabilir. Başka bir önerin olan var mı?