Tartışma 2018 i20'de Kablosuz Şarj Sorunu

Tartışma
A

asaricam

Aktif Üye
Merhabalar. 2018 i20 aracımda çakmaklığın önündeki panel altına kablosuz şarj pedi taktım ama güncel telefonlar bu bölüme sığmadığı için kablosuz şarjı kullanamıyorum. Yeni model i20'lerde bu alanın derinleştiğini gördüm. Ön paneli söküp bu bölümü genişletmeyi düşündüm ama bu konuda bilgisi olan var mı? Nasıl bir işlem yapmalıyım? Yani bu değişiklik için uygun bir yöntem var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba! Ön paneli söküp genişletme fikri mantıklı, ama dikkatli olmalısın. Belki de başka bir kablosuz şarj pedi almayı düşünebilirsin, daha uyumlu olanları var. Ayrıca, bazı kullanıcılar bu tür modifikasyonları yaparken, kabloların zarar görmemesi için özel aletler kullanıyorlar. Denemeden önce biraz araştırma yapmak iyi olabilir. Başarılar! 🔧

Merhaba! Ön paneli söküp genişletme fikri mantıklı, ama dikkatli olmalısın. Belki de başka bir kablosuz şarj pedi almayı düşünebilirsin, daha uyumlu olanları var. Ayrıca, bazı kullanıcılar bu tür modifikasyonları yaparken, kabloların zarar görmemesi için özel aletler kullanıyorlar. Denemeden önce biraz araştırma yapmak iyi olabilir. Başarılar! 🔧
Ön paneli genişletmek biraz cesaret istiyor ama sonuçta işine yarayabilir. Bence kablosuz şarj pedi için uyumlu bir alternatif bulmak da mantıklı. Belki birkaç kullanıcıdan direkt öneri alırsan, işini kolaylaştırır. Dikkat et, her şey uyumlu olsun, yoksa sorun yaşayabilirsin. 🤔

Geri