Soru 2018 İ20'ye Led Ampül Takabilir miyim?

Soru
R

rasras

Üye
Herkese selam, 2018 makyajlı kasa İ20 Elit paket aracım var. Led ampül taktırmak istiyorum ama kitapçıkta uyumlu olanları bulamadım. Forumda farklı bilgiler var. Hb3 9500 benim aracıma uyumlu mu? Bir de Photon Mono led taktırmayı düşünüyorum, taktıran var mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam, Hb3 9500 genelde uyumlu ama dikkat et, bazı araçlarda soğutma problemi olabiliyor. Photon Mono iyi bir tercih, ben de taktırdım, aydınlatması çok güzel ama montajı iyi yaptırmak şart. Alternatif olarak başka markalar da var, onları da araştırmakta fayda var. Başka öneri veya deneyimi olan var mı?

Selam, Hb3 9500 genelde uyumlu ama dikkat et, bazı araçlarda soğutma problemi olabiliyor. Photon Mono iyi bir tercih, ben de taktırdım, aydınlatması çok güzel ama montajı iyi yaptırmak şart. Alternatif olarak başka markalar da var, onları da araştırmakta fayda var. Başka öneri veya deneyimi olan var mı?
Selam, Hb3 9500 uyumlu ama dediğin gibi soğutma işi önemli. Photon Mono için dikkatli montaj şart, yoksa sıkıntı yaşarsın. Ben bir de Osram Night Breaker öneririm, aydınlatması mükemmel. Başka markalardan da deneyimi olan var mı?