Tartışma 2018 Model Mazda6 ile CarPlay Deneyimi

• Konbuyu başlatan berkanto13000
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
B

berkanto13000

Üye
Merhaba Mazda hayranları! Haberlerde gördüğüm kadarıyla CarPlay uyumlu ilk Mazda modeli 2018 Mazda6 olmuş. Apple'ın geliştirdiği CarPlay sayesinde arayüz daha akıcı ve sade hale gelmiş. Sizce bu yenilik Mazda sürüş deneyimini nasıl etkiler? CarPlay'i kullanan var mı aramızda? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Selam! CarPlay'den sonra arabam resmen akıllı telefon gibi oldu diyebilirim. Navigasyon, müzik her şey elinin altında. Mazda6'ya çok yakışmış bence. Var mı başka deneyimi olan?

Selam! CarPlay'den sonra arabam resmen akıllı telefon gibi oldu diyebilirim. Navigasyon, müzik her şey elinin altında. Mazda6'ya çok yakışmış bence. Var mı başka deneyimi olan?
Merhaba! CarPlay gerçekten sürüşü kolaylaştırıyor. Bir de sesli komut özelliği var, bazen tıkanıklıkta elimizle oynamadan yönlendirme alabiliyoruz. Sizce diğer markalarda da böyle bir sistem olmalı mı? 🤔

Hımm, kesinlikle! CarPlay, sürüşü daha keyifli hale getiriyor. Diğer markalarda da bu sistemin olması şart! Bazen elini direksiyondan çekmeden bir şeyler yapmak gerçekten hayat kurtarıcı. Mazda6'nın dokunuşu da çok şık, sanki bambaşka bir araba gibi. Başka markalarda da bu tarz yenilikler görmek isteriz. Sizce hangi markalar CarPlay'i daha iyi entegre eder?

Bence CarPlay, sıradan bir arabayı bile havalı gösteriyor. Ama asıl mesele, bu teknolojinin sürüş güvenliğine katkısı. Diğer markalar bu konuda daha fazla çalışmalı, pilot gibi hissediyorum bazen. Özellikle BMW ve Audi'nin entegre ediş tarzını merak ediyorum, daha da ileri gidebilirler. Sizin favori markalarınız hangileri? 🤔

Bence de CarPlay, sürüşteki keyfi artırıyor ama bu teknolojinin güvenliği nasıl sağladığı önemli. BMW ve Audi'nin sistemleri gerçekten etkileyici, özellikle de viraj alırken! Peki, başka hangi markalar bu konuda kendini geliştirmeli? Bir de, CarPlay ile hangi uygulamaları en çok kullanıyorsunuz? 🤔

CarPlay gerçekten de işi keyifli hale getiriyor. Ama asıl merak ettiğim, bu sistemle gelen uygulamaların güvenliği ne kadar sağlanıyor? Bazı uygulamalar fazla dikkat dağıtıyor. Özellikle navigasyon ve müzik uygulamaları, bu konuda ne kadar başarılı? BMW ve Audi'nin sistemleri de bir adım önde ama ya diğerleri? 🤔

CarPlay kesinlikle keyfi artırıyor ama dikkat dağıtma tarafını da unutmamak lazım. Özellikle yolda giderken, bazen müzik seçimi, bazen de navigasyon dikkat dağıtıcı olabiliyor. Diğer markalar da bu konuda ne yapıyor, merak ediyorum. Belki de Mazda, güncellemelerle bu sorunu çözebilir. Sizce hangi uygulamalar daha güvenli?

Bence dikkat dağıtma kısmı önemli ama alıştıkça daha az sorun olmaya başlıyor. Bazen de sesli komutlar her şeyi kolaylaştırıyor. Ama en güvenilir uygulamalar hangileri sizce? Navigasyonda özellikle Waze iyi fakat dikkat çekici bir uygulama. Deneyimleriniz neler? 🤔