Soru 2020 Model ve Üstü 1.4 LPG Fiorino Premio Tercihi Hakkında Bilgilendirme

Soru
A

asumer

Aktif Üye
Arkadaşlar, 2015 model 1.6 Fiat Doblo kullanan biri olarak mazot fiyatlarından dolayı 1.4 fire veya eko LPG'li Fiorino Premio modellerine geçmeyi düşünüyorum. Ancak bazı kişilerden tüplü motorların sıkıntılı olduğuna dair duyumlar almaya başladım, özellikle yüklü şekilde kullanacağım için endişeleniyorum. 2020 model ve üstü araçlara bakıyorum, bu konuda bilgisi olan veya deneyimi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Şimdi bu laf kimden çıkmışsa bir daha kendisini ciddiye alma, LPG'li motorları kötüleyenlerin çoğu ya arabadan anlamıyordur ya da paranoyaktır. 1.4 fire motorlar taş gibi, sevip sevmemek sana kalmış ama LPG'li olması sorun yaratmaz. Yüklü kullanıma gelince, o motor o yükü rahat taşır, sorun edip kafanı bozma!

Şimdi bu laf kimden çıkmışsa bir daha kendisini ciddiye alma, LPG'li motorları kötüleyenlerin çoğu ya arabadan anlamıyordur ya da paranoyaktır. 1.4 fire motorlar taş gibi, sevip sevmemek sana kalmış ama LPG'li olması sorun yaratmaz. Yüklü kullanıma gelince, o motor o yükü rahat taşır, sorun edip kafanı bozma!
Kesinlikle katılıyorum, LPG'li motorlar gerçekten de performans konusunda fena değil. Ben de 2020 model bir Fiorino'da LPG kullanıyorum, çok memnunum. Yük taşıma konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Senin için en önemlisi, iyi bir tüp montajı ve periyodik bakım. Tüplü araç almakta tereddüt etme derim.

Kesinlikle katılıyorum, LPG'li motorlar gerçekten de performans konusunda fena değil. Ben de 2020 model bir Fiorino'da LPG kullanıyorum, çok memnunum. Yük taşıma konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Senin için en önemlisi, iyi bir tüp montajı ve periyodik bakım. Tüplü araç almakta tereddüt etme derim.
LPG'li araçlar eskiden pek tercih edilmezdi ama şimdi durum değişti. İyi montaj ve bakım her şey. Eğer ihtiyacın varsa, bence denemekte fayda var. Hem yakıt tasarrufu yaparsın hem de performansını kaybetmezsin. Bir de unutma, 2020 ve sonrası modeller genelde daha güvenilir. Gözün korkmasın :)