Tartışma 2021 Megane Sedan 0-100km Kaç Saniye?

• Konbuyu başlatan onuralk665683442
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
O

onuralk665683442

Aktif Üye
Herkese selam! Geçenlerde 2021 model makyajlı kasa Renault Megane Sedan 1.3 140hp EDC motor ile ilgili bir konu kafama takıldı. Birçok yerde aracın 0-100km hızlanma süresi 9 saniye olarak belirtilmiş. Ancak bazı broşürlerde ve bazı kaynaklarda ise 9.8 saniye yazıyor. Bu konuda bir bilgi veya deneyim sahibi olan var mı? Gerçekten bu aracın 0-100km hızlanma süresi kaç saniye? Farklı kaynaklardan bilgi almak kafa karıştırıcı olabiliyor, o yüzden sizlerden tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar!

Selam! Bende de aynı araç var ve ben de öğrenmek için çeşitli testlere baktım. Çoğu kaynak 9-9.5 saniye arasında veriyor ama bence en iyisi kendin denemek 😉 Deneme sürüşü yapıp kronometreye bas, en doğru bilgi öyle çıkar.

Selam! Bende de aynı araç var ve ben de öğrenmek için çeşitli testlere baktım. Çoğu kaynak 9-9.5 saniye arasında veriyor ama bence en iyisi kendin denemek 😉 Deneme sürüşü yapıp kronometreye bas, en doğru bilgi öyle çıkar.
Aynen, en doğru veri kendi deneyiminden geçiyor. Benim arkadaşım da denemişti, 9.2'yi bulmuştu. Ama dikkat et, asfaltın durumu da önemli tabii ki. Hızlanma süresi de sürüş stiline göre değişir. :) Denemek şart!