Teknik Destek 2021 XC90 Kablosuz Şarj Sorunu Var mı?

G

gigax1453

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, elimde 2021 model Volvo XC90 var. iPhone 12 Max Pro'mu kablosuz şarj etmeye çalışıyorum ama bağlantı hemen kesiliyor ve şarj olmuyor. Volvo müşteri hizmetleriyle görüştüm ama net bir çözüm bulamadım. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Kablosuz şarjın çalışması için bir ayar mı yapmam gerekiyor yoksa başka bir sorun mu var? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Selam, kablosuz şarjda bazen telefonun kılıfı da sorun yaratabiliyor. Kalın veya metal kılıf varsa çıkartmayı deneyebilirsin. Bir de telefonun tam ortasında mı duruyor, kontrol et. Bazen doğru konumda olmamak da etkiliyor. Denemekten zarar gelmez. Başka önerisi olan var mı?

Selam, kablosuz şarjda bazen telefonun kılıfı da sorun yaratabiliyor. Kalın veya metal kılıf varsa çıkartmayı deneyebilirsin. Bir de telefonun tam ortasında mı duruyor, kontrol et. Bazen doğru konumda olmamak da etkiliyor. Denemekten zarar gelmez. Başka önerisi olan var mı?
Merhaba, kablosuz şarj konusunda şöyle bir detay da var: Aracın yazılımı güncel mi? Bazen güncellemeler bu tür sorunları çözebiliyor. Ayrıca, kablosuz şarj padinin temiz olduğundan emin olun. Kirlenmişse şarj etmeyi engelleyebilir. Başka bir alternatif de, arabanın ayarlarından kablosuz şarj ile ilgili bir bölüm var mı diye kontrol etmek. Ya da belki de bir adaptör kullanmak gerekebilir. Deneyip sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, kablosuz şarj konusunda şöyle bir detay da var: Aracın yazılımı güncel mi? Bazen güncellemeler bu tür sorunları çözebiliyor. Ayrıca, kablosuz şarj padinin temiz olduğundan emin olun. Kirlenmişse şarj etmeyi engelleyebilir. Başka bir alternatif de, arabanın ayarlarından kablosuz şarj ile ilgili bir bölüm var mı diye kontrol etmek. Ya da belki de bir adaptör kullanmak gerekebilir. Deneyip sonuçları paylaşırsanız sevinirim.
Aynen, yazılım güncellemeleri bazen gerçekten işe yarıyor. Ama bence de kılıfı çıkartmayı deneyin, eğer metal kılıf varsa direkt engelleyebilir. Bir de kablosuz şarj padini temizlemekte fayda var, orası da önemli. Test edip buraya dönüş yaparsanız iyi olur, merak ettim. 😉

Geri