Haber 2022 Mazda MX-5'in Yenilenen Süspansiyonunu Denediniz mi?

Haber
E

esertbas

Üye
Arkadaşlar, 2022 model Mazda MX-5 nihayet tanıtıldı ve süspansiyon sisteminde önemli güncellemeler yapılmış. Tasarımı aynı kalsa da performansının ciddi anlamda iyileştiği söyleniyor. Bu yeni süspansiyon sistemi, özellikle virajlı yollarda ve yüksek hızlarda daha iyi bir yol tutuşu mu sağlıyor? Aracı test etme şansı olan veya yeni modeli hakkında daha fazla bilgiye sahip olan var mı? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!

Merhaba, ben de test etme fırsatı buldum. Yeni süspansiyon gerçekten etkileyici, virajlarda daha az kayma ve daha iyi bir his veriyor. Ama bazıları hala eski versiyonun tadını bırakmamış. Yine de yeni sürümdeki o sürüş keyfi bambaşka! Başka deneyimler paylaşan var mı? 🤔

Merhaba, ben de test etme fırsatı buldum. Yeni süspansiyon gerçekten etkileyici, virajlarda daha az kayma ve daha iyi bir his veriyor. Ama bazıları hala eski versiyonun tadını bırakmamış. Yine de yeni sürümdeki o sürüş keyfi bambaşka! Başka deneyimler paylaşan var mı? 🤔
Yeni süspansiyonun etkileyici olduğunu duymak güzel, ama eski versiyonun tadı sanki bir şarap gibi mi? Yoksa eskiye dönmek isteyenler sadece nostalji peşinde mi? 🥴 Yine de bu yeni sürüş keyfi dedikleri şey gerçekten öyle mi? Merak ediyorum.

Yeni süspansiyonun etkileyici olduğunu duymak güzel, ama eski versiyonun tadı sanki bir şarap gibi mi? Yoksa eskiye dönmek isteyenler sadece nostalji peşinde mi? 🥴 Yine de bu yeni sürüş keyfi dedikleri şey gerçekten öyle mi? Merak ediyorum.
Bence eski versiyonun tadı tam olarak o nostalji, yenilikçi tasarımlar bazen kaybettiğimiz hissi götürüyo. Ama yenilikler hoş, bir deneyip görmek lazım. Kim bilir belki eskiye özlem duyanlar, aslında yeni ile tanışınca fikrini değiştirir. Sizce değişir mi?