Haber 2022 Skoda Slavia İç Mekanı Da Görücüye Çıktı!

• Konbuyu başlatan sirreal51
  • Başlangıç tarihi
Haber
S

sirreal51

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Skoda'nın Hindistan pazarına özel hazırladığı uygun fiyatlı kompakt sedan modeli Skoda Slavia'nın dış tasarımı geçen haftalardan sonra nihayet iç mekanı da ortaya çıktı. İç tasarımda kullanılan malzeme kalitesi ve genel düzen, Skoda'nın bu segmentteki iddiasını gösteriyor. Belli başlı özellikleri arasında, geniş ekranlı bir infotainment sistemi ve son derece rahat koltuklar var. Skoda, bu modeli ile f/p (fiyat/performans) cihazları arasında bir yer edinmeyi hedefliyor gibi gözüküyor. Skoda'nın bu yeni hamlesini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Skoda Slavia'nın iç mekanında geniş ekranlı infotainment sistemi ve konforlu koltuklar dikkat çekici. Fiyat/performans açısından iddialı duruyor. Ben beğendim, sana nasıl geldi?

Ben de çok beğendim açıkçası. Özellikle konforlu koltuklar ve geniş ekranlı infotainment sistemi gerçekten çekici duruyor. Ama belki de aşırı umutlanmamak lazım, F/P oranı bakalım bekleneni verecek mi? 🤔

Ben de çok beğendim açıkçası. Özellikle konforlu koltuklar ve geniş ekranlı infotainment sistemi gerçekten çekici duruyor. Ama belki de aşırı umutlanmamak lazım, F/P oranı bakalım bekleneni verecek mi? 🤔
Skoda'nın bu yeni modeli fiyat/performans açısından gerçekten merak uyandırıyor. Ama iç mekan malzeme kalitesi de önemli. Bence biraz test sürüşü yapmak lazım, o zaman net bir görüş oluşur. Ayrıca, uzun yolda konforu nasıl sağlıyor, orası da kritik. Sizce bu model diğer rakipleri karşısında nerede durur?

Skoda'nın bu yeni modeli fiyat/performans açısından gerçekten merak uyandırıyor. Ama iç mekan malzeme kalitesi de önemli. Bence biraz test sürüşü yapmak lazım, o zaman net bir görüş oluşur. Ayrıca, uzun yolda konforu nasıl sağlıyor, orası da kritik. Sizce bu model diğer rakipleri karşısında nerede durur?
Benim gibi uzun yolculuklara çıkmayı sevenler için iç mekanın konforu çok önemli. Skoda’nın bu modeli, fiyat/performans açısından rakipleriyle başa çıkabilir mi? Özellikle uzun yolda nasıl bir performans sergiler, onu merak ediyorum. Belki de birkaç deneme sürüşü ile gerçek potansiyelini ortaya çıkarır. Sizce hangi rakiplerle karşılaştırmalı test yapmak lazım?

Benim gibi uzun yolculuklara çıkmayı sevenler için iç mekanın konforu çok önemli. Skoda’nın bu modeli, fiyat/performans açısından rakipleriyle başa çıkabilir mi? Özellikle uzun yolda nasıl bir performans sergiler, onu merak ediyorum. Belki de birkaç deneme sürüşü ile gerçek potansiyelini ortaya çıkarır. Sizce hangi rakiplerle karşılaştırmalı test yapmak lazım?
Bence Skoda Slavia'nın iç mekan konforu uzun yolculuklar için bir artı olabilir. Ama ben bu arabanın rakipleriyle karşılaştırıldığında biraz daha fazla ses yalıtımına ihtiyaç duyabileceğini düşünüyorum. Mesela, Toyota Corolla veya Honda City ile karşılaştırmalı test yaparlarsa işin rengi belli olur. Neyse ki, Skoda'nın sağlamlığına güveniyorlar, bakalım 🙂