Teknik Destek 2023 Dacia Duster'da Kablosuz Android Auto Çilesi

  • Konbuyu başlatan egemensalha
  • Başlangıç tarihi
E

egemensalha

Aktif Üye
Selamlar, bu sene içinde aldığım 2023 model Dacia Duster'da bir sorunla karşılaştım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Araç 2022 modelinde mevcut olan kablosuz Android Auto desteğini, ne yazık ki 2023 modelinde desteklemiyor. Araçta bir Micom testi yaparak Wi-Fi ve Android Auto Wi-Fi seçeneğini 'on' konumuna getirmeme rağmen, sistem hemen 'off' konumuna geri dönüyor. Bir yandan teknik servisle görüşmelerim sürerken, diğer yandan da belki benzer bir durumu yaşayan ya da çözüm üretebilecek birileri burada olabilir diye düşündüm. Yardımcı olabilecek veya benzer bir durumla karşılaşıp çözüm bulmuş arkadaşlar var mı acaba? Bu özellik gerçekten çok kullanışlı ve aracımda olmaması büyük bir eksiklik hissi yaratıyor.
 
Merhaba, yazılım güncellemesi veya donanımsal bir fark olabilir mi aceba? Teknik servise ısrarla güncel çözüm yollarını sormanı öneririm. Belki köklü bir çözüm bulamadılar daha.
 
Yüksek modelli araç alıyoruz bir de bu tarz eksikliklerle uğraşıyoruz, tam sinir bozucu! Yazılım güncellemesi demişler ama bu konuda genel bir sorun mu var acaba yoksa sadece şansa mı denk geliyor? 2023 model araca böyle sorunlar yakışmıyor gerçekten.
 
Geri
Üst