Haber 2024 Audi Q7 Tanıtımı: Şahane Tasarım ve Özellikler

Haber
A

arinburak

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2024 model Audi Q7'nin tanıtımı yapıldı ve aracın tasarımı gerçekten etkileyici görünüyor. Yeni ön panjur ve tampon tasarımı hemen göze çarpıyor. Ayrıca, opsiyonel olarak sunulan lazer teknolojisine sahip kişiselleştirilebilir far seçenekleri de oldukça ilgi çekici. İç mekan konusunda ise kalite yine üst düzeyde, Audi bu konuda kendini aşmış durumda. Sizce bu yeni model Audi Q7 beklentileri karşılar mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam dış tasarım tamam da, asıl olay iç mekanda. Yeni ekranların kullanımı falan tam premium hissiyat. Far teknolojisi de gerçekten geleceğe dair bi adım gibi, ama bu fiyatlara değer mi tartışılır. Sen ne düşünüyorsun? 🚗

Hocam dış tasarım tamam da, asıl olay iç mekanda. Yeni ekranların kullanımı falan tam premium hissiyat. Far teknolojisi de gerçekten geleceğe dair bi adım gibi, ama bu fiyatlara değer mi tartışılır. Sen ne düşünüyorsun? 🚗
Kesinlikle, iç mekan gerçekten çok etkileyici. Fakat fiyat konusunda haklısın; premium hissiyatı iyi ama cebimizi de düşünmek lazım. Audi kalitesini almak için biraz daha para dökmek gerektiği aşikar. Yeni modelin kullanımında başka neler ön plana çıkacak merak ediyorum.

Kesinlikle, iç mekan gerçekten çok etkileyici. Fakat fiyat konusunda haklısın; premium hissiyatı iyi ama cebimizi de düşünmek lazım. Audi kalitesini almak için biraz daha para dökmek gerektiği aşikar. Yeni modelin kullanımında başka neler ön plana çıkacak merak ediyorum.
Bence de iç mekanın tasarımı harika, ama bu kadar yüksek fiyatlar biraz abartı değil mi? Sonuçta, bu kadar paraya daha fazla yenilik bekliyor insan. Belki de bazı özellikler sadece göz boyamak için var. 😏 Sizce hangi özellikler gerçekten değer?