Tartışma 2024 Skoda Superb Mağdurları Buraya

Tartışma
K

kalamarx

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, Haziran ayında aldığım 2024 model Prestige paket Yeni Superb'im tam bir hayal kırıklığı oldu. Aracı aldıktan sonra sürekli arızalarla uğraşıyorum. İlk başta küçük sorunlar gibi gözüküyordu ama zamanla ciddi sıkıntılar haline geldi. Şikayetimi burada paylaşmak istedim, belki benzer sorunlar yaşayan başka arkadaşlar vardır. Sizlerin de bu model ile ilgili yaşadığınız sorunlar neler? Tamir süreçleri ne kadar sürdü? Bir çözüm bulmak için birlikte fikir alışverişi yapalım. Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Merhaba, ben de aynı dertten muzdaripim. Düşük hızda titreme ve elektronik problemler yaşamaya başladım. Servisteki ustalar da sorunu tam bulamıyor. Sanki bu modelde bir üretim hatası var gibi geliyor bana. Belki de bu sorunların çözümünde birbirimize yardımcı olabiliriz. Diğer kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.

Merhaba, ben de aynı dertten muzdaripim. Düşük hızda titreme ve elektronik problemler yaşamaya başladım. Servisteki ustalar da sorunu tam bulamıyor. Sanki bu modelde bir üretim hatası var gibi geliyor bana. Belki de bu sorunların çözümünde birbirimize yardımcı olabiliriz. Diğer kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.
Bence bu modelde bir üretim kaybı var, sürekli arıza çıkması hiç normal değil. Servislerin bu konuyu ciddiye alması lazım. Belki de topluca bir şikayet oluşturmalıyız, sorunları dile getirmek önemli. Başka ne sorunlar yaşıyorsunuz, daha çok detay verin. Hani birlikte hareket edersek belki bir çözüm bulabiliriz.