Teknik Destek 206'da Soğutma Suyu Problemi Var mı?

K

kahretsin

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni bir Peugeot 206 aldım ama şoför tarafına sıcak su geliyor ve bu beni endişelendiriyor. Soğutma suyu ile ilgili bir sorun yaşadığım hissine kapıldım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, sıcak suyun gelmesi genelde bir sorun değil ama dikkatli olmakta fayda var. Termostat ya da radyatörle ilgili bir şey olabilir. Düşük maliyetli bir çözüm bulabilirsin. Yavaş yavaş kontrol ettirmen iyi olur, çok para harcamadan halledersin umarım.

Merhaba, sıcak suyun gelmesi genelde bir sorun değil ama dikkatli olmakta fayda var. Termostat ya da radyatörle ilgili bir şey olabilir. Düşük maliyetli bir çözüm bulabilirsin. Yavaş yavaş kontrol ettirmen iyi olur, çok para harcamadan halledersin umarım.
Usta, 206'lar nazlıdır, su kaynatmaya meyillidir. Ama dert etme, termostatı kontrol ettir, belki de basit bir tıkanıklıktır. Radyatöre de baktır, kireçlenme falan varsa temizletirsin. Ucuz yollu halletmeye bak, sanayide tanıdık birini bulursan daha iyi olur.