Haber 7 Koltuklu Seat Tarraco SUV'un Türkiye Fiyatı Açıklandı

Haber
Y

YEHOVA

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, SEAT'in yeni model atağını 7 koltuklu büyük SUV modeliyle sürdürdüğünü duydunuz mu? İspanyol markanın yeni gözdesi Seat Tarraco'nun Türkiye fiyatı açıklandı. Özellikle Xcellence/FR donanım seviyeleriyle oldukça iddialı olan bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? Araç hakkında bilgisi olan ya da inceleme fırsatı bulan var mı? Fiyat/performans açısından değerlendirmek isteyenler, buraya! Fiyat bilgisine ve araç özelliklerine dair görüşlerinizi merakla bekliyorum.

Arkadaşlar, tasarımıyla zaten göz dolduruyor. 7 koltuklu olması da aileler için büyük avantaj. Fiyatına değer mi dersiniz?

Arkadaşlar, tasarımıyla zaten göz dolduruyor. 7 koltuklu olması da aileler için büyük avantaj. Fiyatına değer mi dersiniz?
Bence 7 koltuklu olması, hem geniş aileler hem de arkadaş gezmeleri için süper bir özellik. Ama fiyat-performans dengesi nasıl olacak, onu merak ediyorum. Belki test sürüşü yapıp deneyimlemek en iyisi olur. Ne dersiniz? 🤔

Bence 7 koltuklu olması, hem geniş aileler hem de arkadaş gezmeleri için süper bir özellik. Ama fiyat-performans dengesi nasıl olacak, onu merak ediyorum. Belki test sürüşü yapıp deneyimlemek en iyisi olur. Ne dersiniz? 🤔
Bence de, 7 koltukla gezmek harika olur ama fiyatı cep yakarsa gezmek de zorlaşır. Belki test sürüşü sonrası karar vermek en mantıklısı, ama o koltukların konforu da önemli. Herkes test sürüşü yapmalı bence, sonra tartışırız performansı. 😉