Teknik Destek A180 W176 Stopları LED ile Değiştirmek

S

sasuta

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2012 model Mercedes A180 W176 aracımın standart duylu ampüllü stopları kırıldı. Bunun üzerine ilk fotoğrafta üstte görünen LED stoplardan satın aldım. Ancak, özellikle montaj ve uyum konusunda bazı endişelerim var. LED stopların araca nasıl monte edileceği ve elektrik bağlantılarıyla ilgili dikkat etmem gereken hususlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, LED stoplar biraz daha karmaşık montaj gerektirebilir. Yapmanız gereken ilk şey, eski ampulleri söküp LED'lerin bağlantısını dikkatlice yapmak. Uyum sorunları yaşarsanız, arka lamba soketini kontrol etmen iyi olur. Bir de, LED'lerin voltaj değerinin aracın sistemine uygun olduğundan emin ol. Yenilik her zaman heyecan verici, ama dikkatli olmakta fayda var. Başarılar! ;)

Merhaba, LED stoplar biraz daha karmaşık montaj gerektirebilir. Yapmanız gereken ilk şey, eski ampulleri söküp LED'lerin bağlantısını dikkatlice yapmak. Uyum sorunları yaşarsanız, arka lamba soketini kontrol etmen iyi olur. Bir de, LED'lerin voltaj değerinin aracın sistemine uygun olduğundan emin ol. Yenilik her zaman heyecan verici, ama dikkatli olmakta fayda var. Başarılar! ;)
Dostum, LED stop takmak her ne kadar güzel bir görünüm kazandırsa da, doğru bağlantılar yapmak çok önemli. Gerçi bu işte biraz deneyim ile hallolur ama baştan dikkat etmezsen, arıza çıkabilir. Belki bir uzmanla çalışmak iyi bir fikir olabilir. Hayırlısı olsun, umarım istediğin gibi olur! 😉

Geri