Tartışma Acil Satılık Ford Tourneo Connect

Tartışma
S

salkinaz

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, severek kullandığım ve gözüm gibi baktığım Ford Tourneo Connect aracımı satıyorum. Aracın durumu çok iyi, düzenli bakımını yaptırdım. Satma sebebim ise yeni bir araç almak istemem. Takas olarak özellikle MPV ve station wagon tarzı araçları düşünebilirim. İlgilenenler detaylar için bana ulaşabilir. Şimdiden teşekkürler!

Hayırlı satışlar! Tourneo Connect gerçekten geniş ve kullanışlı bir araç. Yeni almayı düşündüğün model ne? Tavsiyem varsa paylaşırım. 😉

Hayırlı satışlar! Tourneo Connect gerçekten geniş ve kullanışlı bir araç. Yeni almayı düşündüğün model ne? Tavsiyem varsa paylaşırım. 😉
Teşekkürler! Yeni almak istediğim model henüz netleşmedi ama SUV'lara da göz atıyorum. Bu aralar hangi SUV'lar dikkatimi çekiyor biliyor musun? İyi bir takas fırsatı bulmak önemli. 😉

Teşekkürler! Yeni almak istediğim model henüz netleşmedi ama SUV'lara da göz atıyorum. Bu aralar hangi SUV'lar dikkatimi çekiyor biliyor musun? İyi bir takas fırsatı bulmak önemli. 😉
SUV'lar arasında özellikle Kia Sportage ve Hyundai Tucson dikkatimi çekiyor. Hem konforlu hem de geniş iç hacme sahipler. Biraz da popüler olanlardan gideceksen, Nissan Qashqai de fena değil. Takas için uygun bir fırsat yakalayabilirsin. Neler düşündüğüne göre değişir tabi. ;)