Teknik Destek Alfa Romeo 147 Kapı Açma Sorunu!

• Konbuyu başlatan Monveus
  • Başlangıç tarihi
M

Monveus

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün biraz panik bir halde yardım istiyorum. Yaklaşık beş ay önce 2. el olarak satın aldığım 2003 model Alfa Romeo 147'nin şoför kapı kolunu kırmış bulunmaktayım ve şu anda aracıma giremiyorum. Böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı ya da ne yapmamı önerirsiniz? Acil bir çözüme ihtiyacım var çünkü araba şu anda kullanılamaz durumda ve işe gitmem gerek. Kapıyı açmanın ya da bu problemi çözmenin başka bir yolu var mı? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Valla geçmiş olsun, benim başıma da geldi böyle bir olay. O zamanlar çilingire gitmek zorunda kalmıştım. Onlar bir şekilde kapıyı açabiliyorlar. Ama işin kötü tarafı, bu işlemler biraz masraflı olabiliyor. Eğer tanıdığın bir çilingir varsa, belki biraz daha uygun hallettirebilirsin, yoksa araştır iyi bir yer bul. Yine de Alfa'nın kapısıyla uğraşmak zor iş, kolay gelsin.

Acele et, en yakın çilingire git, Alfa Romeo'ların bu tür halleriyle başa çıkmak onlar için çocuk oyuncağı. Bu arada, kapı kolu için orijinal yedek parça aramaya başla, çünkü Alfa'nın her parçası kıymetli. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede çözersin bu işi.

Alo Cem Usta'ya hemen koş, Alfa'lara sihirli dokunuşlarını yapar, kapının önünde keyifle beklersin sonra 😎

Arabanın kapısını açamıyorsan panik olma, öncelikle profesyonel bir usta yardımı alman en doğrusu olacaktır. Cem Usta gibi birini bul, sorunu hızlıca çözerler 😉