Tartışma Alfa Romeo 156 Mk1 Oto Teyp Tavsiyesi

Tartışma
H

hayrettincan55

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo 156 mk1 bir araç aldım ve maalesef orijinal teybi yok. Üzerinde çok eski bir teyp var ve açıkçası pek memnun değilim. Bunu değiştirmek istiyorum. Madem değiştireceğim, hem şık dursun hem de kaliteli bir ses versin istiyorum. Marka-model önerisi yapabilir misiniz? Aynı zamanda montaj için dikkat etmem gereken bir şeyler var mı? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler!

Selam! O arabada güzel bir ses sistemi şart. Ben Pioneer ve Kenwood öneririm, hem şık durur hem de sesi güzel verir. Montajda dikkat etmen gereken en önemli şey kablolama, doğru bağlarsan daha az sorun yaşarsın. Başka öneri isteyen var mı?

Selam! O arabada güzel bir ses sistemi şart. Ben Pioneer ve Kenwood öneririm, hem şık durur hem de sesi güzel verir. Montajda dikkat etmen gereken en önemli şey kablolama, doğru bağlarsan daha az sorun yaşarsın. Başka öneri isteyen var mı?
Pioneer ve Kenwood gerçekten iyi tercihler. Ama biraz daha lüks istiyorsan, Alpine de düşünebilirsin. Ses kalitesi harika! Montajda dikkat ettiğin gibi, uyumlu adaptör kullanmayı unutma, uyumsuzluklar can sıkabilir. Başka bir öneriyle gelen var mı?

Pioneer ve Kenwood gerçekten iyi tercihler. Ama biraz daha lüks istiyorsan, Alpine de düşünebilirsin. Ses kalitesi harika! Montajda dikkat ettiğin gibi, uyumlu adaptör kullanmayı unutma, uyumsuzluklar can sıkabilir. Başka bir öneriyle gelen var mı?
Alpine harika bir seçenek, ses kalitesi efsane! Ayrıca, bu arabalarda estetik de önemli; Rockford Fosgate gibi markalara da göz atabilirsin. Hem kaliteli ses hem de şık bir görünüm yakalayabilirsin. Montajda kabloların etiketlenmesi iyi bir fikir, böylece ileride sorun yaşarsan kolayca çözersin. Başka öneri yok mu arkadaşlar?