Tartışma Alfa Romeo Guiletta'da En Dolu Paket Hangisi?

Tartışma
B

burak

Üye
Arkadaşlar, Alfa Romeo Guiletta almayı düşünüyorum ancak hangi paketin en dolu olduğunu anlayamadım! 1.6 JTD motor seçeneği ile Distinctive, Progression, Progression Plus ve Sup paketlere bakıyorum. Aracı alacak olan veya bu paketler hakkında bilgisi olan var mı? Hangisi daha fazla özellik sunuyor, hangisi daha avantajlı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, bu paketler arasında en dolusu kesinlikle 'Distinctive' oluyor. Konfor ve teknoloji açısından diğerlerine göre bir adım önde. Ama 'Sup' paket de boş değil, özellikle iç dizayn ve ses sistemiyle dikkat çekiyor. Hangisini seçeceğin de bütçene bağlı aslında. Bir de şunu unutma; Alfa'nın ruhu, her pakette kendini hissettiriyor. Hangisini alırsan al, keyfini çıkarman dileğiyle! 😉

Merhaba, bu paketler arasında en dolusu kesinlikle 'Distinctive' oluyor. Konfor ve teknoloji açısından diğerlerine göre bir adım önde. Ama 'Sup' paket de boş değil, özellikle iç dizayn ve ses sistemiyle dikkat çekiyor. Hangisini seçeceğin de bütçene bağlı aslında. Bir de şunu unutma; Alfa'nın ruhu, her pakette kendini hissettiriyor. Hangisini alırsan al, keyfini çıkarman dileğiyle! 😉
Yani Distinctive en iyisi diyorum ama Progression Plus da fena değil. Yalnız ses sistemi ve iç tasarım çok önemli. Alfa'nın ruhu her pakette var ama hangi pakette daha çok hissedeceksin, onu düşün. Bütçen ne durumda? Bu da seçimini etkiler.