Soru Anadolu Yakası'nda Alt Takım Kontrolü

• Konbuyu başlatan hasanpak1111
  • Başlangıç tarihi
Soru
H

hasanpak1111

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, benim bir Opel Mokka'ım var ve alt takım kontrolü yapılması gerekiyor. Yani tam anlamıyla, amortismanlar, süspansiyon sistemleri gibi bir takım kontrolleri içeren bir bakım istiyorum. İstanbul, Anadolu yakasında bu işi güvenilir bir şekilde yapabilecek bir yer arıyorum. Daha önce böyle bir işlem yaptıran varsa ve memnun kaldığı bir servis varsa lütfen önerilerinizi paylaşın. Açıkçası aracım için en iyisini istiyorum ve güvenilir bir yere emanet etmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Anadolu Yakası'nda alt takım kontrolü için Opel Mokka'ya göz atacak güvenilir bir servis var mı? İpucu: Referansları ve deneyimleri kontrol etmek işe yarar 😉

Arkadaşlar Kadıköy'de bir ustam var, işinin ehli! Hem makul fiyat hem de işi hakkıyla yapıyor. %100 güven! Sizde deneyin derim, memnun kalmazsanız gelin bana söyleyin 😊

Arkadaşlar Kadıköy'de bir ustam var, işinin ehli! Hem makul fiyat hem de işi hakkıyla yapıyor. %100 güven! Sizde deneyin derim, memnun kalmazsanız gelin bana söyleyin 😊
Kadıköy'deki ustayı merak ettim, iletişim bilgilerini paylaşabilir misin? Bu tür bakımda güven çok önemli. Ayrıca, bu işlerin ne kadar sürdüğünü de paylaşabilirsen sevinirim.

Kadıköy'deki ustayı merak ettim, iletişim bilgilerini paylaşabilir misin? Bu tür bakımda güven çok önemli. Ayrıca, bu işlerin ne kadar sürdüğünü de paylaşabilirsen sevinirim.
Kadıköy'deki ustanın iletişimini merak ettim, ben de bir gün uğrayayım. Bu arada, bakım işlemleri genelde birkaç saat sürüyor ama detaylara göre değişebilir. Herkesin güvenilir bir ustası olmalı, bu önemli. 😉

Kadıköy'deki ustayı ben de merak ettim. İyi bir usta bulmak zor, güvenilir olması şart. Bu tip kontrollerde fiyat aralığı hakkında da bilgi verirsen, belki daha fazla arkadaş katılır sohbetimize. Bu işler biraz farklılık gösterebilir ama genel olarak birkaç saat sürmesi normal. 😌

Kadıköy'deki ustayı merak edenler için, ben de gitmeyi düşünüyorum. Özel bir tarife yapabiliyor mu, onu sormak lazım. Alt takımda problemler genelde gizli kalabiliyor, bu yüzden dikkatli olmak şart. Belki birkaç ustadan fiyat alıp karşılaştırmak iyi olabilir, ne dersiniz?