D
Dangerous
Aktif Üye
Selamlar arkadaşlar. 2011 model 1.3cdti easytronic Astra H aracımda P1120 ve P1122 hatalarıyla uzun zamandır uğraşıyorum. İnternette bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var, bu nedenle konuyu burada detaylı bir şekilde paylaşmak istedim. Aracın ikinci sahibiyim ve yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Aracı 75.000 km'de aldım, şu an 185.000 km'de. Bu tür sorunlarda sahiplik süresinin önemli olduğunu düşünüyorum, çünkü aracın geçmişi sorun çözümünde de belirleyici olabiliyor.
P1120 arızası ilk olarak 2018 yılında ortaya çıktı ve o zamandan beri arabanın performansı düştü, kendini limp moda alıyor. Gaz pedalından gelen tepki de oldukça garip. Bu sorunla karşılaşan veya bu konuda bilgisi olan var mı? Ne gibi çözüm yolları izlemeliyim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
P1120 arızası ilk olarak 2018 yılında ortaya çıktı ve o zamandan beri arabanın performansı düştü, kendini limp moda alıyor. Gaz pedalından gelen tepki de oldukça garip. Bu sorunla karşılaşan veya bu konuda bilgisi olan var mı? Ne gibi çözüm yolları izlemeliyim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.