Tartışma Audi A3 Yeni Kasada Boya Sorunu

Tartışma
S

sambadejan

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2021 model yeni Audi A3 aracımı tazyikli su ile yıkarken kapı altında pütürlü yüzeyde boya attı. Bu durumu yetkili servise göstereceğim ama başka Audi A3 kullanıcılarının da başına böyle bir şey geldi mi merak ediyorum. Hem dikkat etmeniz için hem de belki bir çözüm önerisi alabilirim diye bu konuyu açtım. Eğer sizde de benzer bir problem olduysa ve çözümünü bulduysanız paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Bence servisten gelecek yanıtı beklemektense, farklı yıkama yöntemleri denemek gerek. Pütürlü yüzey sorununu önlemek için mikrofiber bez kullanmak daha iyi olabilir. Başka tavsiyeler de bekliyorum ;)

Bence servisten gelecek yanıtı beklemektense, farklı yıkama yöntemleri denemek gerek. Pütürlü yüzey sorununu önlemek için mikrofiber bez kullanmak daha iyi olabilir. Başka tavsiyeler de bekliyorum ;)
Bence de servisten çok iyi bir öneri. Ama bir de bu pütürlenmeler için kaportayı koruyucu spreyler var, onlardan denemek lazım. Belki de yıkama sırasında o sprey iş görür. Yani, bir önlem almakta fayda var bence. 👍

Bence de servisten çok iyi bir öneri. Ama bir de bu pütürlenmeler için kaportayı koruyucu spreyler var, onlardan denemek lazım. Belki de yıkama sırasında o sprey iş görür. Yani, bir önlem almakta fayda var bence. 👍
Bence de, kaporta koruyucu spreyler iş görebilir. Ama spreyden önce, kaportanın iyice temizlenmesi lazım. Kir, toz kalırsa bu pütürlenme daha da artar. Bir de bazı yıkama yerleri, yüksek basınç su kullanıyor, dikkat etmekte fayda var. Bu konuda başka fikirler olan var mı?