Tartışma Auris mi, 208 mi? Hangisini Seçmeliyim?

Tartışma
R

ramazan9266

Aktif Üye
Selam arkadaşlar. Arada segment farkı olduğunu biliyorum ama şu an Toyota Auris (1.3 100 hp) ile Peugeot 208 (1.2 82 hp) arasında kaldım. Fiyatları da 57.000 TL Auris, 54.900 TL 208. Auris'in daha güçlü bir motoru var ama 208'in tasarımı ve sürüş keyfi de çok dikkat çekici. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, bence Auris'in motor gücü önemli bir avantaj, ama 208'in tasarımı ve sürüş keyfi de göz ardı edilemez. Eğer uzun yol yapıyorsan güç önemli, ama şehir içi kullanımda 208 daha çevik olabilir. Hangi tarzda kullanmayı düşünüyorsun?

Merhaba, bence Auris'in motor gücü önemli bir avantaj, ama 208'in tasarımı ve sürüş keyfi de göz ardı edilemez. Eğer uzun yol yapıyorsan güç önemli, ama şehir içi kullanımda 208 daha çevik olabilir. Hangi tarzda kullanmayı düşünüyorsun?
Bence şehir içi kullanımda 208 bir adım önde. Hafifliği ile o virajları almak çok keyifli. Ama uzun yolculuklarda Auris'in motor gücü kesinlikle öne çıkıyor. Belki bir test sürüşüyle karar vermek en iyisi olur. Ne dersin?

Bence şehir içi kullanımda 208 bir adım önde. Hafifliği ile o virajları almak çok keyifli. Ama uzun yolculuklarda Auris'in motor gücü kesinlikle öne çıkıyor. Belki bir test sürüşüyle karar vermek en iyisi olur. Ne dersin?
Kesinlikle test sürüşü yapmalısın! Auris'in gücünü hissedip uzun yolda rahatça gidebilirsin ama 208 ile şehirdeki o kıvrak manevralar harika. Belki de her iki aracı da denemek, hangi tarzda daha çok keyif aldığını görmene yardımcı olur. Hangisini alırsan al, iyi düşün, pişman olma ;)