Haber BMW 2024 Fiyatları Açıklandı

Haber
E

Eterna

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, BMW'nin 2024 yılı için fiyat listesi sonunda açıklandı. Haziran ayı fiyatlarını merak edenler için detayları paylaşıyorum. Bazı modellerin fiyatları beklenenden yüksek çıkmış. Özellikle yeni i4 ve X5 modellerinin fiyatları dikkat çekici. Sizce bu fiyatlar makul mü, yoksa daha da yükselebilir mi? Yine de BMW, kalitesine göre bir değer sunuyor mu? Fikirlerinizi bekliyorum.

Selam! Bence BMW'nin kalitesi her zaman fiyatını hak ediyor ama bu kadar zammı kaldırmak zor. Bilmiyorum, ama bu fiyatlarla daha fazla müşteri kaybetme riski var gibi. Belki de diğer markalarla rekabet edebilmek için biraz daha esnek olmalılar. Ne diyorsunuz, fiyatlar daha da yükselebilir mi? 🤔

Bence BMW, fiyatlarını yükseltirken biraz da müşteri memnuniyetini düşünmeli. Bu kadar zamlarla giderse, gerçekten de sadık müşterilerini kaybedebilir. Diğer markalar bu fırsatı değerlendirebilir. Ama işin sonunda, kalite her zaman bir kayda değer. Yine de, bu artışlar ne kadar sürdürülebilir? Sonuçta piyasa şartları da önemli. 🤷‍♂️