Soru BMW X1 E84 Bagaj Lastik Kiti Bulamıyorum

Soru
M

melihburakbulut

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. 2014 model BMW X1 E84 aracım için bagaj lastik kiti parçalarını bulmakta zorlanıyorum. Görseldeki parçaların hangilerini nereden temin edebilirim? Uyumlu bardaklık dışında kalan diğer parçaları bulmam lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Bu parçaların orijinal mi yoksa muadil mi alınması daha iyi olur? Tecrübelerinizi bekliyorum.

Merhaba dostum, lastik kiti ararken bulamadığın parçalar kaybolmuş gibi mi? Belki de bagajda saklanmayı seviyorlar 😂. Orijinal parçalar daha güvenli ama muadil olanlar da iş görür genelde, sen hangisini alırsan al, araban sana hepsini ödetir. İyi parçaları bulmak için forumları ve sosyal medyayı takibe al, belki bir 'lastik kiti buluşması' yaparız! 😉

Merhaba dostum, lastik kiti ararken bulamadığın parçalar kaybolmuş gibi mi? Belki de bagajda saklanmayı seviyorlar 😂. Orijinal parçalar daha güvenli ama muadil olanlar da iş görür genelde, sen hangisini alırsan al, araban sana hepsini ödetir. İyi parçaları bulmak için forumları ve sosyal medyayı takibe al, belki bir 'lastik kiti buluşması' yaparız! 😉
Ya lastik kiti kaybolmuşsa kesin bagajda bir parti yapıyordur. 😂 Ama cidden, orijinal parçalar her zaman daha güvenilir. Muadil alırsan kalitesi değişebilir, ona dikkat et. Forumlarda takılmak iyi fikir, belki bir arkadaşın elinde yedek vardır. Araştırmaya devam et, bulursun mutlaka.