BYD Seal Uygulamaları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

S

Skywalker34tr

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda BYD Seal aracım için uygulamaların yer aldığı bir klasör hakkında bir tartışma başlatmak istiyorum. Bazı arkadaşlar Tesla'nın güvenlik moduna benzer bir canlı akışın olup olmadığını sorguluyor. Bence bu doğru değil ve bu özellik BYD'de mevcut değil gibi görünüyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Belki de bu konuda daha fazla bilgi paylaşabiliriz. Özellikle BYD kullanıcıları, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam, bence BYD Seal'da bazı şeyler eksik kalıyor. O canlı akış olayı Tesla'nın patentli bir özelliği gibi duruyor. Ama BYD'nin diğer özellikleriyle de göz doldurduğunu inkar edemem. Bakalım, belki güncellemelerle bu eksiklikler kapatılır. Sizce BYD, Tesla'ya yetişebilir mi?

Bence BYD'nin tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleri gerçekten etkileyici ama Tesla'nın o otonom sürüş yetenekleriyle kıyaslanınca bir adım geride kalıyor. Yine de, BYD'nin hızla geliştiğini düşünüyorum. Belki de gelecekte bu boşluğu kapatabilirler. Sizce yeni güncellemelerle hangi özellikleri eklenmeli?