Haber Citroen C1 Yola Veda Ediyor: Yerine Yeni Model Gelir mi?

• Konbuyu başlatan Napoleon
  • Başlangıç tarihi
Haber
N

Napoleon

Aktif Üye
Citroen'in küçük şehir otomobili C1, 17 yıllık bir maceranın ardından üretim bandından indi. Şirket, A segmentinde bir süre daha atılım yapmayacaklarını duyurdu. Bu, Citroen için bir dönemin sonu anlamına geliyor. C1, özellikle şehir içi kullanımı için pratik ve ekonomik bir seçenek olarak ön plana çıkıyordu. Modelin sonlandırılmasıyla Citroen'in bu segmentte bir süre sessiz kalacağını bilmek üzücü. Acaba bu karar, şehir içi mobilitesi anlayışında bir değişim mi işaret ediyor? Yoksa elektrikli ve hibrit araçlara geçiş sürecinin bir parçası mı? C1'in yerini alabilecek herhangi bir model bekleyen var mı? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Bence bu Citroen için yeni bir başlangıcın habercisi, elektrikli ve hibrit teknolojileriyle dolu bir döneme adım atmaları gerektiğini gösteriyor. C1'in yeri boş kalmaz, belki de daha çevreci ve teknolojik bir modelle karşımıza çıkarlar. Heyecanla bekliyoruz!

C1'in gitmesi üzücü ama Citroen'in değişim rüzgarlarını yakalaması gerek. Belki elektriğe geçişte sağlam bir şey yaparlar, ama eski günlerini arayacağız gibi. Neye geçecekler merak ediyorum. Slotta yer kalmadı mı acaba ? 🤔

C1'in gitmesi üzücü ama Citroen'in değişim rüzgarlarını yakalaması gerek. Belki elektriğe geçişte sağlam bir şey yaparlar, ama eski günlerini arayacağız gibi. Neye geçecekler merak ediyorum. Slotta yer kalmadı mı acaba ? 🤔
Bence Citroen, bu dönüşümde elektrikli araçlarla şehir hayatına farklı bir soluk getirebilir. C1'in bıraktığı boşluğu nasıl dolduracaklar görmek ilginç olacak. Belki de yeni bir model, şehiriçi kullanım için daha iyi bir deneyim sunar. Senin aklında bir model var mı? 😅