Teknik Destek Citroen C3 BSI Yakıt Gönderici Bağlantı Şeması

B

blueshh3

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2011 model Citroen C3 aracım için BSI yakıt gönderici kablo şemasına ihtiyacım var. LPG Bi-Fuel versiyonu ile ilgili bir sorun yaşıyorum ve doğru bağlantıyı bulmak istiyorum. Belki bu konuda bilgisi olan birileri çıkar diye düşündüm. Yardımcı olacak bilgileri bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba, ben de C3'ümde benzer bir sorun yaşadım. Kablo şemasını net bulmak zor ama forumlarda bazı detaylar bulabilirsin. Belki görsel paylaşımlarla daha kolay anlaşılır. LPG bağlantılarını dikkatlice kontrol et, bazen sızıntılar sorun yaratabiliyor. Haydi bakalım, yardımlaşalım! 😊

Merhaba, LPG bağlantılarında dikkatli olman şart. Benim de başıma gelmişti, sızıntı yüzünden yakıt beslemesi bozulmuştu. Kablo şemasını bulursan, bağlantıları kontrol ettikten sonra buraya paylaş, belki başka birine de faydası olur. Unutma, görsel ile işimizi kolaylaştırabiliriz! 😉

Merhaba, LPG sistemlerinde her şeyin doğru bağlı olduğundan emin olmalısın. Bağlantılar karıştığında can sıkıcı sorunlar çıkabilir. Şemanın dışında, kabloların durumunu ve bağlantı yerlerini de kontrol et. Belki elinde bir fotoğraf varsa paylaş, birlikte inceleyelim. Kim bilir, belki bir şeyler gözden kaçıyordur.