Soru Citroen C3 Dizel ile İlgili Sorular • Sıcaklık Göstergesi ve Üç Sinyal Sorunu

• Konbuyu başlatan alexdelarge
  • Başlangıç tarihi
Soru
A

alexdelarge

Aktif Üye
Citroen C3 dizel aracım hakkında birkaç sorum var. Su tankını ve sensörünü değiştirdim ancak problem devam ediyor. Su seviye sensörü mü yoksa motor sıcaklık sensörü mü? Sorun hala devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Merhaba, bence su seviye sensörü yetersiz kalıyor olabilir. Hatta kablo bağlantılarını da kontrol etmenizde fayda var. Belki de bir kısa devre ya da oksitlenme sorunu vardır. Deneyip sonuçları paylaşır mısın?

Merhaba, bence su seviye sensörü yetersiz kalıyor olabilir. Hatta kablo bağlantılarını da kontrol etmenizde fayda var. Belki de bir kısa devre ya da oksitlenme sorunu vardır. Deneyip sonuçları paylaşır mısın?
Su seviyesini doğru algılamıyorsa sensör problemi olabilir ama motor sıcaklık sensörüyle de bir alakası var mı diye düşünmek lazım. Kısa devre ve kablo bağlantılarını kontrol etmeden karar vermeyin, her iki parçayı da incelemek önemli. Sonucu merakla bekliyorum.

Su seviyesini doğru algılamıyorsa sensör problemi olabilir ama motor sıcaklık sensörüyle de bir alakası var mı diye düşünmek lazım. Kısa devre ve kablo bağlantılarını kontrol etmeden karar vermeyin, her iki parçayı da incelemek önemli. Sonucu merakla bekliyorum.
Yani iki sensörü de kontrol ettikten sonra, belki de başka bir sorun vardır. Hatta radyatör vanasını da gözden geçirebilirsin. Her şey normal görünüyorsa, bir servise danışmak şart gibi. Sonuçları merakla bekliyorum, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın.