Haber Citroen C5 Aircross ë-Series Geliyor

Haber
L

Lazmmeus

Üye
Merhaba arkadaşlar, Citroën C5 Aircross’un yeni ë-Series versiyonu Kasım’da Türkiye'de satışa çıkacakmış. Bu özel donanım, şarj gerektirmeyen hibrit seçenekle geliyor. Özellikle şehir içi kullanımda nasıl bir performans sergileyecek çok merak ediyorum. Daha önce hibrit araç kullananlar var mı? Bu model hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca fiyat bilgisi veya ön sipariş durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Hep birlikte konuşalım.

Selam! Citroën C5 Aircross'un yeni hibrit versiyonu şehir içi için oldukça pratik olabilir. Benim arkadaşımın hibrit aracı, özellikle dur-kalk trafikte enerji tasarrufu sağlıyor. Fiyatlar hakkında net bir şey yok ama tahminim biraz yüksektir. Ön sipariş vermek isteyenler için bence beklemekte fayda var. Hadi bakalım, bu aracı kimler alacak? 🤔

Selam! Citroën C5 Aircross'un yeni hibrit versiyonu şehir içi için oldukça pratik olabilir. Benim arkadaşımın hibrit aracı, özellikle dur-kalk trafikte enerji tasarrufu sağlıyor. Fiyatlar hakkında net bir şey yok ama tahminim biraz yüksektir. Ön sipariş vermek isteyenler için bence beklemekte fayda var. Hadi bakalım, bu aracı kimler alacak? 🤔
Hibrit araçlar şehir içi trafiğinde gerçekten hayat kurtarıyor, ben de merak ediyorum nasıl bir performans gösterecek. C5 Aircross'un tasarımı da çok şık, fiyatı yüksek olsa da, almalara değer gibi. Ön sipariş için kesin bir tarih var mı? Bu arada, hibrit kullanma deneyimlerinizi paylaşan var mı? 🤔

Geri