Teknik Destek Civic'in Sağ Tarafından Gelen Garip Ses

• Konbuyu başlatan samsunkemal78
  • Başlangıç tarihi
S

samsunkemal78

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2 gündür Honda Civic'imde ön yolcu tarafında garip bir ses geliyor. Sesin kaynağını bulamadım ve bulunduğum yerde de servise ulaşmam mümkün değil. Aracım 55.000 km'de, bu konuda daha önce başına gelen veya bir fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ses dosyasını da paylaşmak istiyorum ama burada paylaşamıyorum. Yardımcı olabilecek herkese teşekkürler.

Merhaba, ses kaynağını bulmak zor olabilir, ama genelde bu tarz sesler süspansiyon veya direksiyon sisteminden gelebilir. Bir arkadaşımda da benzer bir şey olmuştu, amortisörlerden biri bitmişti. Belki de sadece bir vidanın gevşemesiyle alakalıdır. Dikkat etmen gereken birkaç yer var, kontrol et derim. Deneyip sonuç alırsan buraya yazmayı unutma.

Merhaba, ses kaynağını bulmak zor olabilir, ama genelde bu tarz sesler süspansiyon veya direksiyon sisteminden gelebilir. Bir arkadaşımda da benzer bir şey olmuştu, amortisörlerden biri bitmişti. Belki de sadece bir vidanın gevşemesiyle alakalıdır. Dikkat etmen gereken birkaç yer var, kontrol et derim. Deneyip sonuç alırsan buraya yazmayı unutma.
Usta, o ses amortisör takozundan da gelebilir, rot başından da. Hatta bazen ufak taşlar sıkışınca da yapar. Bi' baktır derim, ihmale gelmez.

Geri