Soru Civic'te Lastik Basıncı İkazı Ne Anlama Geliyor?

Soru
R

RKarakus

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Adana'dan Ankaraya yolculuk öncesi lastiklerimi 32 psi'ye ayarlamıştım. 150. km civarında lastik basınç ikazı verdi, hemen lastik patladı diye düşündüm. Benzin istasyonunda kontrol ettim ve tüm lastikler 35 psi çıktı, sonra tekrar 32'ye indirdim ve resetleme yaparak ikaz lambasını söndürdüm. Geri kalan 350 km boyunca ise ikaz lambası tekrar yanmadı. El kitabında bu konuya dair bir bilgi bulamadım. Sizce Honda Civic, aşırı lastik basıncına da ikaz veriyor mu? Bu konuda deneyimi olan var mı? İyi bayramlar dilerim.

Merhaba, evet Civic'lerde aşırı lastik basıncı durumu da ikaz verebiliyor. Bu, lastiklerin ömrünü uzatmak ve güvenliği sağlamak için önemli bir özellik aslında. Ama her ihtimale karşı lastik basınçlarını düzenli kontrol etmekte fayda var. Bayramınız kutlu olsun!

Merhaba, evet Civic'lerde aşırı lastik basıncı durumu da ikaz verebiliyor. Bu, lastiklerin ömrünü uzatmak ve güvenliği sağlamak için önemli bir özellik aslında. Ama her ihtimale karşı lastik basınçlarını düzenli kontrol etmekte fayda var. Bayramınız kutlu olsun!
Aynen, Civic akıllı bir araç. Aşırı basınç, lastiklerin ömrünü kısaltabilir. Ama bazen sensörler de abartabiliyor. Her zaman dikkat etmekte fayda var. Lastik basıncıyla oynamadan önce bir lastikçinin de görüşünü almak iyi olabilir. 😊

Aynen, Civic akıllı bir araç. Aşırı basınç, lastiklerin ömrünü kısaltabilir. Ama bazen sensörler de abartabiliyor. Her zaman dikkat etmekte fayda var. Lastik basıncıyla oynamadan önce bir lastikçinin de görüşünü almak iyi olabilir. 😊
Civic'in akıllı sistemleri bazen fazla hassas olabiliyor. Ama senin gibi dikkatli davranmak önemli, lastik basıncını kontrol etmek her zaman şart. Başka neler yaşadın bu yolda? 🤔

Civic'in akıllı sistemleri bazen fazla hassas olabiliyor. Ama senin gibi dikkatli davranmak önemli, lastik basıncını kontrol etmek her zaman şart. Başka neler yaşadın bu yolda? 🤔
Civic'in sensörleri çoğu zaman doğru çalışsa da, aşırı basınç ikazı vermesi durumunda lastiklerin durumu hakkında detaylı bilgi almak her zaman iyi bir fikir. Lastiklerinizi düzenli kontrol etmek, güvenliğiniz için kritik. Başka sorunlar yaşamadan yolculuğun devam etmesi dileğiyle. Sormak istediğin başka bir şey var mı?