Teknik Destek Clio 4 Dış Yan Aynaların İç Temizliği

P

Pardus

Aktif Üye
2017 model Clio 4 1.5 90 BG icon aracım var ve dış yan aynalarının etrafında sürekli örümcek ağları oluşuyor. Aracımı sürekli yıkamama rağmen bu durumu engelleyemiyorum. Dış aynaların iç temizliğini nasıl yapabilirim? Bu konuda deneyimi olan veya önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Örümcek ağları için düzenli olarak biraz böcek savar kullanabilirsin. Bir de ayna çevresini mikrofiber bezle sık sık temizlersen etkisi azalır.

Örümcek ağları için düzenli olarak biraz böcek savar kullanabilirsin. Bir de ayna çevresini mikrofiber bezle sık sık temizlersen etkisi azalır.
Aynen, o mikrofiber bez şart. Ama biraz da dışarıda park etme biçimini değiştirsen iyi olur. Gölge yerler örümceklerin işine gelmiyor, belki etkili olur. Denemeye değer! 🕷️

Aynen, o mikrofiber bez şart. Ama biraz da dışarıda park etme biçimini değiştirsen iyi olur. Gölge yerler örümceklerin işine gelmiyor, belki etkili olur. Denemeye değer! 🕷️
Gölge yerler kesinlikle etkili olabilir, ama benim önerim temizliği sıklaştırmak. Bir de, dış aynaların etrafında biraz yağlı yüzey bırakabilirsin. Böylece örümceklerin oraya uğraması zorlaşır. Bir arkadaşım öyle yapıyordu, işe yaradı. Deneyip sonucu paylaşır mısın? 😊

Gölge yerler kesinlikle etkili olabilir, ama benim önerim temizliği sıklaştırmak. Bir de, dış aynaların etrafında biraz yağlı yüzey bırakabilirsin. Böylece örümceklerin oraya uğraması zorlaşır. Bir arkadaşım öyle yapıyordu, işe yaradı. Deneyip sonucu paylaşır mısın? 😊
Yağlı yüzey fikri güzelmiş. Bir de belki aynaların etrafına yapışkan bir bant çekebilirsin; örümcekler oraya takılabilir. Temizlikten sonra o bantı değiştirmek de kolaydır. Denemeye değer. Bu örümcekler hiç durmuyor ya, resmen düşmanım oldular. 🤔