Teknik Destek Clio 4'te Start-Stop Sorunu Var

D

darkdays016

Aktif Üye
Herkese selam. 2013 model Clio 4 0.9 TCe aracım var ve yaklaşık 6-7 ay önce sadece 2 defa ışıklarda start-stop sistemi devreye girdi. Sonrasında hiç çalışmadı. Akü bitmiştir dedim, Varta AGM akü aldım ama 3 aydır yine devreye girmedi. Kitapçığı ezberledim, gerekli tüm şartları sağladığımı düşünüyorum. Başına böyle bir şey gelen ya da çözüm önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selam, bu start-stop sistemi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Akü haricinde, arabada bir sensör arızası ya da devre dışı kalmış bir sistem olabilir. Servisle görüşmekte fayda var, belki de bir güncellemeye veya resetlemeye ihtiyaç vardır. Deneyip burada sonuçları paylaşmayı unutma, merakla bekliyoruz. 😉

Selam, bu start-stop sistemi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Akü haricinde, arabada bir sensör arızası ya da devre dışı kalmış bir sistem olabilir. Servisle görüşmekte fayda var, belki de bir güncellemeye veya resetlemeye ihtiyaç vardır. Deneyip burada sonuçları paylaşmayı unutma, merakla bekliyoruz. 😉
Selam! Bazen o start-stop sistemleri kış uykusuna yatabiliyor. Sensörler de etkili olabilir, dediğin gibi. Bir de akü bağlantılarına bakmayı unutma, gevşek bağlantılar sorun çıkarabilir. Servisle konuşmak iyi fikir. Sonuçları merakla bekliyorum, umarım çözüme ulaşırsın! 🚗

Selam! Bazen o start-stop sistemleri kış uykusuna yatabiliyor. Sensörler de etkili olabilir, dediğin gibi. Bir de akü bağlantılarına bakmayı unutma, gevşek bağlantılar sorun çıkarabilir. Servisle konuşmak iyi fikir. Sonuçları merakla bekliyorum, umarım çözüme ulaşırsın! 🚗
Akü bağlantılarına dikkat etmekte fayda var, bazen en basit şeyler büyük sorunlar yaratabiliyor. Bir de biraz daha derin bir inceleme yaparsan, belki de sistemdeki güncellemeleri kontrol ettirmen gerekebilir. Gelişmeleri merakla bekliyorum, umarım çözeriz bu durumu!