Soru Clio IV 1.5 DCI Baskı Balata Değişim Fiyatları Nasıl?

Soru
O

olgaygoren

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2014 model Clio IV 1.5 DCi araca sahibim. Yakın zamanda baskı balatayı değiştirmem gerekecek gibi duruyor. Daha önce bu işlemi yaptırmış olan var mı? Fiyatlar hakkında fikri olan var mı? Ortalama ne kadar tutar? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Selam! Benimkini değiştirdim, 1500-2000 TL arasında bir şey ödedim. Usta seçimi önemli, biraz araştırmak lazım. Belki de o fiyat aralığında bulursun Başka arkadaşlar da paylaşsın fiyatları, merak ettim.

Baskı balata değişimi konusunda fiyatlar ustadan ustaya değişiyor, ben de araştırdım. Hatta bazıları parça kalitesine göre de fiyat veriyor. Belki de başka yerlerden de teklifler alabilirsin, bu konuda pazarlık yapmayı unutma. 😊

Baskı balata fiyatları gerçekten değişken. Usta seçimi dışında, parça kalitesi de önemli. Özellikle yerel ustalardan birkaç fiyat alıp karşılaştırmak iyi olabilir. Eğer pazarlık yapmayı seviyorsan, biraz sıkı pazarlık yapabilirsin. Hayırlı olsun

Benim de Clio'da baskı balata değişimim olmuştu, 1200-1500 arası bir şey ödemiştim. Usta iyi olursa işçilik de önemli, parça kalitesi de. Bir de sanayi içinde gizli indirimler olabiliyor. 😉 Oradan buradan fiyat alıp bir kıyasla derim.