Teknik Destek Corolla Bagaj Aydınlatma Sorunu

• Konbuyu başlatan Onurkoch
  • Başlangıç tarihi
O

Onurkoch

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Aracım 2012 model Toyota Corolla 1.4 d4d yarı otomatik. Bagaj aydınlatmamı led'le güncellemek istedim ama sanırım bir yerlerde şase yapmış olabilirim çünkü şimdi aydınlatma hiç yanmıyor. İlk başta basit bir iş gibi görünüyordu ama ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Fuseleri kontrol ettim, görünüşte bir sorun yok. Acaba başka ne yapabilirim ya da bu konuda tecrübesi olan var mı? Led takarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Tavsiyeleriniz ve önerileriniz benim için çok kıymetli. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Vay be, ledle aydınlatma işi her zaman stresli olabiliyor. Belki de bağlantılarda bir gevşeklik ya da tam temas yoktur. Led takarken, doğru kutuplara takmaya dikkat ettin mi? Bir de, aydınlatma kablosunu kontrol et, belki de o da hasar görmüştür. Denemekten vazgeçme, sonunda halledeceksin

Vay, gerçekten de aydınlatma işi can sıkıcı olabiliyor. Belki de kablolarda ince bir kopukluk vardır, gözden kaçabilir. Bir de, yeni ledlerin voltajını kontrol et, eski ampul ile uyumsuz olabilir. Her şeyden önce sabırlı ol, bu iş tecrübe ile öğrenilir. Unutma, her denemede bir adım daha yaklaşıyorsun! 😉

Merhaba, bence öncelikle bağlantı yerlerini ve ledlerin kutuplarını iyice kontrol et. Bir de orijinal aydınlatma kablosuna bağlanmayı dene. Belki de ledler uyumsuzdur, eski ampulü takıp denemek de faydalı olabilir. Unutma, her hata bir öğrenme fırsatı! Başarılar.