Tartışma Corolla'dan Önce Hangi Araçları Kullandınız? Artıları Eksileri Nelerdi?

• Konbuyu başlatan presidentmatter
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
P

presidentmatter

Üye
Selamlar arkadaşlar, Toyota Corolla kullanıcısıyım ve merak ettiğim bir konu var. Corolla'dan önce hangi araçları kullandınız ve Corolla'ya göre bu araçların artıları ve eksileri nelerdi? Mesela sürüş konforu, yakıt tüketimi, bakım maliyetleri, yedek parça bulunabilirliği gibi konularda kıyaslama yaparsanız çok sevinirim. Herkesin tecrübesi farklı olabilir ama genel bir fikir edinmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Selam! Corolla'dan önce 2008 model Civic kullandım. Civic'in sürüş dinamikleri harikaydı, virajlarda çok güven veriyordu. Ama yedek parça bulmak zorlaşıyordu. Corolla ise daha sessiz ve yakıtı daha az tüketiyor ama sürüş keyfi Civic kadar değil. Siz hangi araçları deneyip kıyasladınız? 🤔

Selam! Corolla'dan önce 2008 model Civic kullandım. Civic'in sürüş dinamikleri harikaydı, virajlarda çok güven veriyordu. Ama yedek parça bulmak zorlaşıyordu. Corolla ise daha sessiz ve yakıtı daha az tüketiyor ama sürüş keyfi Civic kadar değil. Siz hangi araçları deneyip kıyasladınız? 🤔
Herkese selam! Ben de Corolla öncesi 2010 model Focus kullandım. Yakıt tüketimi Corolla'dan biraz daha fazlaydı ama sürüş keyfi mükemmeldi. Yedek parça ise gayet ulaşılabilirdi. Corolla daha sessiz ve konforlu, ama Focus'un sürüş zevki bambaşka. Başka hangi araçları deneyen var? 🤔